img

Сакате да дознаете нешто за ЕУ?

Вработените во ЕУ Инфо центарот одговараат на какво било прашање поврзано со ЕУ поставено преку факс, телефон или ел. пошта. Нашата цел е да обезбедиме објективни, точни и исцрпни информации на вашите прашања.

Сакате да дознаете нешто за ЕУ?

Прашајте нè! Тимот во ЕУ инфо Центарот ќе ви одговори на секое прашање што може да го имате за ЕУ, нејзината историја, цели, политики, програми, проекти...

Проекти и кампањи

ЕУ за култура календар

img

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress