img

Keni nevojë të dini?

Ekipi i Qendrës Informative të BE-së do të përgjigjet çdo pyetjes që ka të bëjë me BE-në të pranuar përmes faksit, telefonit ose e-mail. Qëllimi jonë është që të sigurojmë informacione të sakta, faktike dhe gjithëpërfshirëse.

Keni nevojë të dini?

Na pyetni! Ekipi i Qendrës Informative të BE-së japin përgjigje të çdo pyetjes që ka të bëj me BE-në, për historinë e sajë, synimet, politikat, programet, projektet....

Projektet dhr Fushatë

EU for Culture Calendar

img

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress